Fitzcarraldo (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
På slutten av 1800-tallet får operafantasten Fitzcarraldo en visjon om at han skal bygge et operahus dypt inne i Amazonas regnskog. Alle unntatt hans trofaste følgesvenn, bordellmammaen Molly, anser ham for å være gal. Men Fitzcarraldo begir seg seiersikkert inn i jungelen ombord på et gammelt rustent dampskip. Han støter riktignok på en hindring da et fjell ligger mellom ham og hans drøm. For å nå sitt mål bestemmer han seg for å slepe hele båten over fjellet.

Regissøren Werner Herzog forteller historien om en mann med en brennende besettelse, en person som trosser alles tvil og gjennomfører det umulige. Et menneske som nekter å gi opp sin drøm. Filminnspillingen var nær ved å kollapse på grunn av uoverensstemmelser mellom regissøren og Klaus Kinski (1926 – 1991), men mot alle odds skapte de sammen et uforglemmelig mesterverk.

For å oppnå maksimal realisme krevde Herzog at scenene hvor båten blir slept over fjellet skulle være autentiske. I stedet for å filme i studio fraktet man virkelig den 320 tonn tunge båten over fjellet til elven på den andre siden. Herzogs besettelse var nesten like stor som Fitzcarraldos!

Produktfakta

Produksjonsår 1982 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 37 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Tysk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Werner Herzog Skuespillere Claudia Cardinale, Jose Lewgoy, Klaus Kinski, Miguel Angel Fuentes, Paul Hittcher
Bestillingsnummer Q-724 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende