Five Fingers (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Martijn, en ung hollandsk pianist, reiser til Marokko for å starte et matvareprosjekt for underernærte barn. Like etter sin ankomst, blir han bortført av terrorister. Under harde avhør og skremmende trusler blir Martijn involvert i et psykologisk nervespill med terrorlederen Ahmat, og han må gjøre alt for å unngå den makabre skjebnen Ahmat truer med. Hvert eneste feiltrinn koster den unge pianisten en finger og Martijn må snart avgjøre hvor langt han vil gå for å redde sitt liv - og sin sanne identitet.

Historien tar utgangspunkt i virkelighetens kamp mot terror og bortføringene av sivile, som er blitt hverdag i mange konfliktherjede områder. En overraskende psykologisk actionthriller, som i tillegg til å føre oss inn under terrorteppet i Marokko stiller spørsmål som: Hvem er terroristene i virkeligheten? Hva er motivene deres? Hvordan bekjemper man terror? Hvor langt kan man gå i kampen? Med intenst spill av Ryan Phillippe (Crash, Cruel Intentions) som Martijn og den legendariske Laurence Fishburne (Matrix) som den karismatiske terrorlederen Ahmat, er filmen like brutal og fengslende som den virkeligheten den skriver seg fra!

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Laurence Malkin Skuespillere Isa Hoes, Laurence Fishburne, Touriya Haoud
Bestillingsnummer 1525431 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende