Fjellet (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Nora (Marte Magnusdotter Solem) og Solveig (Ellen Dorrit Pedersen) er tilbake i fjellheimen hvor de hadde en traumatisk opplevelse to år tilbake. I stedet for å dele det vonde med Solveig, har Nora lukket seg for henne og holdt det på avstand. Solveig har derfor tatt initiativet til turen, så de kan komme til bunns i det som hendte og møte fremtiden sammen. Det blir en lang og vond tur inn i det vakre og ville fjellandskapet, hvor forholdet settes ytterligere på prøve. I små øyeblikk aner vi likevel håp om at de skal finne sammen igjen, men jo nærmere åstedet for hendelsen de kommer, jo mer krevende blir det.

Fjellet er en film om sorg og forsoning, der vi etter hvert kommer svært tett på de to kvinnene og avdekker dype sår, skam og fortvilelse. Det er også en film om håp og hvor langt mennesker er villige til å gå for hverandre - om hvilke kamper man kan møte sammen og hvilke man må kjempe alene.

Det norske dramaet Fjellet er en vakker, vond og intelligent fortelling om et par i krise, en usentimental film som samtidig er dypt følsom. Regissør Ole Giævers spillefilmdebut er på mange måter en tematisk videreføring av hans kritikerroste novellefilm Sommerhuset, som i 2008 mottok to Amanda-nominasjoner.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 19 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Ole Giæver Skuespillere Ellen Dorrit Petersen, Marte Magnusdotter Solem
Bestillingsnummer NO1304136 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende