Fjols Til Fjells (1957) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Edith Carlmars Fjolls til fjells er en av de mest beryktede filmene i vår filmhistorie. Elsket av et stort publikum, baktalt av media- og kulturvitere. Dette er lystspillet over alle lystspill. laget i 50-tallets komedietid Bak den hysteriske overflaten til denne elegante forviklingskomedien ligger kanske lite annet enn blott lyst, men filmen er gjennomført med et rikt persongalleri. Vi oppholder oss i denne filmen på Hurlumhei Høyfjellshotell, der portieren Poppe, uforglemmelig spilt av Leif Juster, opplever den ene forviklingen etter den andre med et rikt persongalleri. Fjolls til fjells er en film om hvite telefoner, forkledte piccoloer, sjarmerede skuespillere og alkoholiserte forretningsmenn. Basert på en revy er filmen regissert av vår første kvinnelige filmregissør Edith Calmar. Hennes lette komediehåndlag er upåklagelig. Fjolls til fjells er en film å gjenoppdage, som et lys i høstmørket.
Produktfakta
Produksjonsår 1957 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Aldersgrense 7
Undertekster Engelsk, Norsk Lydformater Mono 1.0 (Norsk)
Bildeformater Sort/Hvitt Regissør Edith Carlmar
Skuespillere Anne Lise Christiansen, Anne Lise Wang, Frank Robert, Leif Juster, Nanna Stenersen, Unni Bernhoft Bestillingsnummer 1385531
Serie Kvinnelige regissører, Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie