Fjorten Suger (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fjorten Suger er en mørk, men optimistisk og gjenkjennelig skildring av å være ung og på leting etter hva som er rett og galt, viktig og riktig. En sommerlig tenårings-berg- og dalbane med fest, sorg og kjærlighet.

Filmen tar utgangspunkt i den turbulente overgangen fra barn til voksen. Emma, en på utsiden kul fjortenåring fra en skånsk småby i sommerlige Sverige, forsøker å bytte omgangskrets fra sin jevnaldrende jentegjeng til storebrorens eldre og mer spennende vennefl okk. Det er en helt annen verden. Det festes, danses og drikkes og Emma kommer riktig ille ut. Noe som endrer livet for henne selv, broren Markus og hennes gamle venninner. Men i den vanskelige overgangsfasen fra å være liten til å bli stor, og hvor hun prøver å fi nne ut hvem hun egentlig er, møter Emma den litt tafatte og spørrende skateren Aron.

Fjorten Suger er spilt inn i løpet av fem uker i Skåne sommeren 2003, med et ungt regissørkollektiv som spillefi lmdebutanter bak kamera og med amatører i alle sentrale roller foran.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 18 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Filippa Freijd Skuespillere Andreas Karoliussen, Björn Månsson, Elin Ahlberg, Jesper Fridh
Bestillingsnummer 9161-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser