Forbannelsen - The Grudge (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Karen er en amerikansk utvekslingsstudent i Tokyo. Hun har nettopp overtatt en vakt som sosialhjelp for en eldre kvinne, som bor i en gammel villa i utkanten av byen. Men Karen finner kvinnen i en uforklarlig transe. Og hun kan høre noe romstere i andre etasje. Den fryktelige forbannelsen som i årevis har gjemt seg i husets gamle vegger har blitt vekket til live. Den vil ta bolig i alle som kommer innenfor - og suge livet ut av dem før den beveger seg videre til neste offer...

Sam Raimi, regissøren bak Spider-Man 1 og 2 og Evil Dead-trilogien, har produsert årets uhyggeligste horror-opplevelse! The Grudge er basert på den japanske kultgyseren, Ju-On, som har slått bedre an enn The Ring. Regissøren Takeshi Shimizu har nå samlet amerikanske stjerner som Sarah Michelle Gellar (Buffy) og Jason Behr (Roswell) til et besettende remake! The Grudge lå tre uker på førsteplassen på den amerikanske kinotoppen - og nå er den klar til å innta deg!

Bonusmateriale

  • A Powerful Rage - Behind <i>The Grudge</i>
  • Under the Skin - Fear Featurette

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 28 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Takashi Shimizu Skuespillere Bill Pullman, Clea Duvall, Jason Behr, Sarah Michelle Gellar
Bestillingsnummer 1360131 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende