Forbrytelsen - Sesong 2 (DVD)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I en tid preget av terrorisme blir en kvinnelig advokat funnet brutalt myrdet i det nasjonale minnesmerket Mindelunden. Ektemannen pågripes kort tid etter, innsmurt i blod. En opplagt sak, tenker man, men det er noe som ikke stemmer. Politikvinnen Sara Lund (Sofie Gråbøl) hentes motvillig inn fra sitt eksil som grensevakt for å løse saken. Jakten på gjerningsmannen skal vise seg å bli en heseblesende thriller som involverer både politiet, regjeringen og forsvaret, hvor tre vidt forskjellige individer får avgjørende innflytelse på hverandres liv. Den ene er den nyutnevnte justisministeren Thomas Buch, den andre en fengslet soldat og familiefar ved navn Jens Raben - den tredje er Sara Lund.

Advokatdrapet viser seg å være det første i en rekke, og alle ofrene har på en eller annen måte tilknytning til de danske styrkene. Mye tyder på at drapsmannen eller -mennene jobber ut fra en liste, men hvilke navn inneholder den? Og hvem er det neste offeret? Gjennom de ti episodene som utgjør den andre sesongen av Forbrytelsen blir vi med på en forrykende morderjakt gjennom en militærforlegning, Afghanistan og maktens innerste korridorer.

Bonusmateriale

  • Forbrytelsen II - Bakomfilm

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 5 Spilletid 9 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Skuespillere Charlotte Guldberg, Flemming Enevold, Ken Vedsegaard, Michael Birkkjær, Morten Suurballe, Nicolas Bro, Preben Kristensen, Sofie Gråbøl, Stine Prætorius Bestillingsnummer DVD-4220
Serie Forbrytelsen Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i