Forgotten Silver (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Sjelden har en film gjort en hel nasjon så forbannet som da Forgotten Silver hadde TV-premiere i New Zealand. Filmen begynner med at Peter Jackson finner en haug gamle filmruller i naboens skjul. Siden rulles den fantastiske historien om Colin McKenzie opp, en filmpioner og genial oppfinner som ikke bare skapte verdens første nakenfilm (noe som ga ham et halvt år i fengsel), men også fant opp lyd- og fargefilmen flere år før Hollywood. Og dessuten skapte tidenes største mesterverk – den bibelske mastodontfilmen Salome med 15.000 statister, samprodusert av mafiaen og Josef Stalin! Med hjelp av kjendiser som Sam Neill ble megabløffen, som er så skikkelig laget at ALLE ble rundlurt, fullbyrdet – og gjorde Peter Jackson til landets mest forhatte mann.

Ringenes herre-triologien har gitt Peter Jackson en selvskreven plass i film historiebøkene. Det er tre av de mest sette filmene noensinne i Norge og som alle vet ble den tredje delen belønnet med hele elleve Oscars. Forgotten Silver var den siste filmen han lagde før Ringenes Herre-trilogien og ansees å være den avgjørende faktoren til at han ble tildelt det oppdraget.

Produktfakta

Produksjonsår 1986 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Regissør Peter Jackson Skuespillere Harvey Weinstein, Leonard Maltin, Peter Corrigan, Peter Jackson, Sam Neill, Thomas Robins
Bestillingsnummer DVD-241 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende