Fragglene - Gobos Oppdagelse Og Andre Historier (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fragglene bor under jorden i et komplisert hulesystem kalt Fraggelberget, mellom menneskenes og de gigantiske Gorgenes verden. Stort sett lever Fragglene et sorgløst liv med lek, sang, dans, musikk og kun en halvtimes arbeidsuke, i motsetning til Doserne. Skraphaugen Mathilda spår om fremtiden og Onkel reisende Mac holder Fragglene ajour med postkort om sine mange spennende opplevelser.

Gobos oppdagelse:
Gobo bestemmer seg for å slutte med utforskingen, helt til et usynlig monster kommer til Fraggelberget. Er han modig nok til å finne monsteret og redde vennene sine fra ødeleggelse?

Mokis begravelse:
Moki kommer opp med en plan for å narre Junior Gorg. Vennene hennes er ikke så sikre på at den er så bra når de får se at Junior Gorg gravlegger vennen deres.

Uhyret fra Bluerock:
Vembi fraggel blir seriøst uvenner med bestevennen Gobo — for så å måtte være med ham på et fantastisk eventyr inn i hulen til et mystisk, skremmende uhyre.

Den nye Skraphaugen:
En kveld drar Moki fraggel avgårde alene for å male et sjeldent hulevesen. Når hun kommer tilbake får hun vite at fragglene nå ser på henne som et orakel – en ny Skraphaug.

Produktfakta

Produksjonsår 1983 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Bestillingsnummer 2266631
Serie Fragglene Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser