Inngår i kampanje

Fragglene - Vi Elsker Deg, Vembi Og Andre Historier (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Fragglene bor under jorden i et komplisert hulesystem kalt Fraggelberget, mellom menneskenes og de gigantiske Gorgenes verden. Stort sett lever Fragglene et sorgløst liv med lek, sang, dans, musikk og kun en halvtimes arbeidsuke, i motsetning til Doserne. Skraphaugen Mathilda spår om fremtiden og Onkel reisende Mac holder Fragglene ajour med postkort om sine mange spennende opplevelser.

Vi elsker deg, Vembi:
Vembi forelsker seg i en fraggel som heter Lou. Eller gjør han det? Det er vanskelig å si siden Skraphaugen Matilda har gitt ham en kjærlighetsdrikk.

Utfordringen:
Gobo er lederen for fraggelgjengen – helt til Vips utfordrer ham. Resultatet er at begge to blir fanget av Junior Gorg, og Junior kommer i fare for å miste begge ørene — og livet sitt!

Jeg bryr meg ikke:
Bober får en lykkeamulett av Skraphaugen Matilda, som de andre ødelegger ved et uhell. Dette skaper så stor uenighet at alle ender opp i det som er fragglenes høyesterett.

Fang månen:
Fragglene drar ut for å fange fullmånen, den vidunderlige, skinnene tingen som flyter i dammen deres hver måned. Det starter som en lek – til de faktisk får fatt i den! Eller gjør de det?

Produktfakta

Produksjonsår 1983 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Bestillingsnummer 2266431
Serie Fragglene Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser