Francis Ford Coppola Collection (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Francis Ford Coppola har i over 30 år vært en av USAs fremste filmpersonligheter. Foruten å være berømt som regissør, skriver han manus og er produsent. Gjennombruddet kom i 1972 med Gudfaren. Senere er han blitt belønnet med bl.a. Lifetime Achievement Award fra Director's Guild of America for sin samlede innsats i bransjen. Boksen inneholder følgende fem filmer:
ESCAPE ARTIST (1982)
. Danny Masters, sønn av Harry Masters – "den største utbryterkongen siden Houdini" – reiser av sted med sine slektninger Burke og Sibyl for å opptre i deres trylleforestilling. Danny har arvet sin fars utbrytertalenter og er i tillegg en dyktig og fingerferdig tryllekunstner og lommetyv. En dag treffer han Stu, sønn av den lokale borgermesteren. Plutselig blir en lommebok stjålet, og det blir opptakten til ting Danny ikke engang i sine villeste fantasier kunne ha forestilt seg.

HAMMETT (1982)
San Francisco, 1928. Samuel Dashiell Hammett, Sam blant venner, har nettopp avsluttet manuskriptet til en ny bok og går til sengs. Da sniker en mann seg inn i leiligheten hans, og begynner å lese manuset. Hammett våkner og ser sin gamle venn Jimmy Ryan sitte i rommet, Jimmy, som er personen han har basert detektivkarakteren i manuset på. Etter en litt opphisset samtale går de ut og tar en drink. Ute treffer de en mann i sort frakk og Jimmy rømmer i panikk ut gjennom en sidedør. Hammett løper etter og rekker å se en pistol i Jimmys jakke. Snart befinner de seg i Chinatown og Jimmy forteller at han er på et oppdrag som involverer en forsvunnet kinesisk pike ved navn Crystal. Hammett er, før han vet ordet av det, innblandet i en historie som er minst like farefylt som de i bøkene hans.

ONE FROM THE HEART (1982)
Denne fortellingen handler om et helt vanlig par i byen bygd på spill og drømmer, Las Vegas. Franny og Hank har av en eller annen grunn mistet romantikken i sine liv. De er inne i sitt femte år sammen og en dag havner de i en voldsom krangel, hvorpå Franny bryter opp en gang for alle.Franny drømmer om spenning og romantikk, og reiser til eksotiske steder. Så en dag møter hun Ray, en mann som ser ut til å kunne oppfylle alle hennes drømmer.

THE OUTSIDERS (1983)
Vi er i Tulsa, Oklahoma, på midten av 1960-tallet; Et sted hvor klassetilhørighet preger ungdommens oppvekst. Forskjellen mellom unge fra velstående familier og de med tragedier i sine liv og håpløse fremtidsutsikter, er påtagelig og konflikter mellom de to rivaliserende gruppene er en del av hverdagen. En kveld bryter det ut et slagsmål mellom gjengene og en unggutt fra det fine kvarteret dør av et knivstikk. To unge menn fra feil side av byen, Ponyboy og Johnny, blir nødt til å flykte til en forlatt kirke. Der får de tid til å reflektere over det som har skjedd og etter en stund bestemmer de seg for å vende tilbake og ta konsekvensene av det som skjedde den skjebnesvangre kvelden. Uansett hva disse konsekvensene er.

THE CONVERSATION (1974)
Harry Caul (Gene Hackman) er en paranoid overvåkningsekspert som snart kommer til å bli offer for den moderne spaningsteknikken han selv bruker mot andre. Det begynner med noe som ser ut som et rutineoppdrag; å overvåke en utro kone og hennes elsker. Men når Harry skal legge frem bevisene på ektemannens kontor, forsøker hans assistent å ta hånd om dem. Harry vegrer seg for å levere fra seg noe, og plutselig innser han at han er i besittelse av bevis på langt alvorligere ting enn utenomekteskapelige affærer.

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 5 Spilletid 8 timer 10 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 16:9
Regissør Francis Ford Coppola Skuespillere C. Thomas Howell, Frederic Forrest, Gene Hackman, Matt Dillon, Peter Boyle, Ralph Macchio, Raul Julia, Terri Garr
Bestillingsnummer D001782 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende