Frank Sinatra - Concert For The Americas (DVD)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Introduction/I've Got the World on a String
  2. I Get a Kick out of You
  3. Come Rain or Come Shine
  4. When Your Lover Is Gone
  5. The Lady Is a Tramp
  6. The House I Live In
  7. West Side Story Medley
  8. Searching
  9. I Won't Dance
  10. I Won't Dance
  11. Something
  12. The Best Is Yet to Come
  13. Strangers in the Night
  14. All or Nothing at All
  15. Band Introductions
  16. Medley
  17. I've Got You Under My Skin
  18. Send in the Clowns
  19. Quiet Nights of Quiet Stars
  20. Theme from New York New York
  21. Come Fly with Me
  22. My Way


Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Skuespillere Frank Sinatra
Artist Frank Sinatra Bestillingsnummer 2731664
Leverandør Universal Music