Franske Filmperler 5 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Små Hvite Løgner (Les Petits Mouchoirs) (2011) - Regi: Guillaume Canet
I det franske sommerhuset møter vi blant andre eieren Max (François Cluzet) som tiltrekkes av sin venn Vincent (Benoît Magimel). Begge er gifte familiemenn - og de er ikke alene om å ha trøbbel på kjærlighetsfronten. Marie (Marion Cotillard) holder seg heller til sigarettene og "one night stands", og Antoine (Laurent Lafitte) klarer ikke å komme seg over ekskjæresten. Og selv om vennene har kjent hverandre lenge, så finnes det mye de ikke vet om hverandre. Dette er året da dette vil forandre seg.

Møte I Toscana (Copie Conform) (2012) - Regi: Abbas Kiarostam
Den iranske regissørlegenden Abbas Kiarostami (Koker-trilogien, Smaken Av Kirsebær, The Wind Will Carry Us) forteller her den bittersøte historien om et par som møtes i vakre Toscana - tilsynelatende helt tilfeldig. Han (William Shimell) er en britisk forfatter som har ankommet byen for å snakke om sin nye bok, mens hun (Juliette Binoche) er en fransk gallerieier på jakt etter originalitet. Sammen legger de ut på en reise gjennom lokale gallerier, kafeer og museer, hvor de oppdager at ingenting er helt som man skulle tro. For sannheten, som kunsten, har alltid rom for tolkning.

I Dine Hender (Contre Toi) (2010) - Regi: Lola Doillon
Kristin Scott Thomas spiller hovedrollen i Lola Doillons I Dine Hender. En ung mann mister sin hustru og tar, blind av sorg, en drastisk beslutning - han skal hevne seg ved å kidnappe den kvinnelige legen han mener er ansvarlig for sin hustrus død. I løpet av fangenskapet begynner intense følelser å vokse frem mellom kidnapperen og hans offe

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 28 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Benoit Magimel, Francois Cluzet, Gilles Lellouche, Juliette Binoche, Kristin Scott Thomas, Marion Cotillard, Pio Marmai, William Shimell Bestillingsnummer N7504
Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i