Free Jimmy (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Denne svenske utgaven av Slipp Jimmy fri har også med den engelske versjonen av filmen, der stemmene blir gjort av kjente skuespillere som Woody Harrelson, Simon Pegg Kyle MacLachlan og Samantha Morton. Fire trøtte typer, tre gangstere, fem veggiser og en million grunner til å slippe fri en narkoman elefant.

Roy Arnie har en drøm. En dag skal han drive sitt eget sirkus og erobre verden. Nøkkelen til Roy Arnies drøm er Jimmy, et grisehekta narkovrak av en sirkuselefant som skjuler en farlig verdifull hemmelighet. Alt Roy Arnie trenger å gjøre er å slippe Jimmy fri og drømmen vil bli virkelig. Men så rømmer elefanten og flykter opp på vidda. Roy Arnie og de trøtte typene halser etter, men de er ikke alene. Rabiate dyrevernere, morderiske samegangstere og et forfylla jaktlag kaster seg inn i den storslåtte elefantjakten i praktfullt fjellandskap. Der har imidlertid den abstinenslidende Jimmy fått selskap av en usedvanlig heltemodig elg...

Bonusmateriale

  • Animatic
  • Behind the movie
  • Meet the Director
  • Commentary

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Animasjon
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 22 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Christopher Nielsen Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 7300002 Leverandør Next Stop Distribusjon

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i