Fri Oss Fra Det Onde (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I Fri Oss Fra Den Onde møter vi det lykkelig gifte paret Johannes (Lasse Rimmer) og Pernille (Lene Nystrøm), som sammen med sine to barn flytter tilbake til Johannes' barndomsby på Jylland.

Advokaten Johannes og lærerinnen Pernille returnerer til den fredelige landsbyen for å få mer tid til familielivet og nyte naturens ro, langt borte fra storbyens kjas og mas. Krigsveteranen Alain fra Balkan hjelper dem med å pusse opp huset de har kjøpt. Han har nettopp begynt å få tilbake troen på livet, og prøver å få skikk på tilværelsen. Johannes' bror Lars (Jens Andersen) er hans rake motsetning. Han har levd i landsbyen hele sitt liv og jobber som lastebilsjåfør – når han ikke er opptatt med å drikke seg full og slåss på den lokale puben, vel å merke. Kjæresten Scarlett (Pernille Valentin) har nettopp blitt gravid, og Lars innser at han ønsker å starte et nytt og bedre liv. Men skjebnen vil det annerledes, og en dag er han uheldig og kjører over gamle Anna på hovedveien.

Han lykkes i å plante falske bevis mot Alain, og snart forvandles den søvnige landsbyperlen til en krigssone av dimensjoner.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), DTS (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Ole Bornedal Skuespillere Jens Andersen, Lasse Rimmer, Lene Nystrøm, Pernille Vallentin
Bestillingsnummer 1000115537 Leverandør Next Stop Distribusjon

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende