Fright Night (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Jerry Dandrige (Colin Farrell) er sexy, sjarmerende og dødelig - en vampyr ute etter blod. Når high school-studenten Charley Brewer (Anton Yelchin) legger to og to sammen, etter å ha observert Jerrys mistenkelige nattlige aktiviteter og et stadig økende antall drapsofre i nærområdet, bestemmer han seg for å avslutte terrorveldet i nabohuset. Men han kan ikke gjøre det alene. Charleys eneste håp er Las Vegas-magikeren og vampyrjegeren Peter Vincent (David Tennant). Sammen gir den usannsynlige duoen seg ut for å drepe naboen … men Jerry er en hensynsløs og nådeløs morder som ikke kommer til å gi seg uten en kamp.

Fright Night er en skremmende og mørkt humoristisk nyversjon av horrorklassikeren med samme navn. Filmen er regissert av Craig Gillespie (Lars And The Real Girl) med en rolleliste som også består av navn som Christopher Mintz-Plasse, Imogen Poots og Toni Collette.
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Craig Gillespie Skuespillere Anton Yelchin, Christopher Mintz-Plasse, Colin Farrell, David Tennant, Imogen Poots, Toni Collette
Bestillingsnummer BUA0175001
Bonusmateriale
  • Bloopers
  • Kid Cudi Music Video - “No One Believes Me”
  • Squid Man: Extended & Uncut

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende