Frost / Modig / To På Rømmen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Frost (Frozen) - 2013
I det animerte eventyret Frost har en trolldom forhekset et kongedømme til evig vinter. Anna er en uredd optimist og legger ut på en episk reise – sammen med den f ellvante Kristoff er og hans lojale reinsdyr – for å finne sin søster, snødronningen Elsa, og få slutt på den iskalde forbannelsen. De møter ekstrem kulde, mystiske troll og den hysterisk morsomme snømannen Olaf. Frost byr på hjertevarme, humor, eventyr, fantastiske karakterer og uforglemmelig musikk. En magisk film som hele familien har glede av!

Modig (Brave) - 2012
Merida er en dyktig bueskytter med et heftig temperament, og datter til Kong Fergus og Dronning Elinor. For å finne sin egen vei i livet bryter Merida en urgammel og hellig skikk, noe som fører til kaos og raseri i kongedømmet. Når hun ber en eksentrisk gammel kone om hjelp oppfylles dessverre hennes noe uheldige ønske, og hun må forsøke å bryte en fryktelig forbannelse før det er for sent. Modig er et eventyr med uforglemmelige karakterer og fantastisk animasjon.

To På Rømmen (Tangled) - 2010
Disney presenterer en ny, fantasifull tolkning av et av verdens mest hårreisende eventyr. Da kongerikets mest ettersøkte - og sjarmerende - banditt Flynn Rider gjemmer seg i et mystisk tårn, treffer han Rapunsel, en vakker og tøff tenåring med magiske evner i sitt mer enn 20 meter lange gylne hår. Sammen legger den usannsynlige duoen ut på en fantastisk reise full av overraskende helter, romantikk, latter og spenning. Slå ut håret og bli med To på rømmen

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2015
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Familiefilm Antall disker 3
Spilletid 4 timer 39 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Animasjon Bestillingsnummer BNG3130056
Serie Disney-klassikere, Frost Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i