Frostbite (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Midtvinter. Legen Annika og hennes 17 år gamle datter Saga har nettopp flyttet til en liten bygd i Norrbotten i Sverige der Annika skal jobbe på det lokale sykehuset. Den lille bygda med en tilsynelatende evigvarende mørketid virker akkurat så trist som Saga har forestilt seg. Hun får likevel raskt nye venner gjennom gothjenta Vega, som oppfører seg som hun har kjent Saga hele livet ... Men alt er ikke som det skal i den bitende vinterkulden: Annika oppdager at det er noe som ikke stemmer på sykehuset, samtidig som bygda rammes av mystiske dødsfall og ulykker. Det er NOE som jager i natten... Det tar ikke lang tid før innbyggerne oppdager at når verden rundt forsvinner i et kaos av snø, is og blod, er det siste man vil høre at det er en måned igjen til soloppgang ...

Sveriges første vampyrfilm med Petra Nilsen, Carl-Åke Eriksson, Per Löfberg og flere er den mest fryktløse svenske filmen på år og dag, og definitivt årtiets grusomste komedie.

Bonusmateriale

  • Bak kulissene
  • Trailere

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Anders Banke Skuespillere Carl-Åke Eriksson, Jonas Karlström, Petra Nielsen
Bestillingsnummer NO1128056 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende