Frost/Nixon (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Fra den Oscar-vinnende regissøren, Ron Howard (Da Vinci-koden, Apollo 13), kommer den dramatiske og ufortalte historien om en av tidenes mest uforglemmelige hendelser.

Da den vanærede president Richard Nixon sa ja til et intervju med den populære TV-stjernen, David Frost, trodde han at han hadde funnet nøkkelen som kunne redde hans falmede ettermæle. Men Frost, som ønsket å skape et navn for seg selv, ble en av Nixons mest fryktede motspillere, og førte statsoverhodet inn i en skarpladet duell og verbal boksekamp som forandret politikkens ansikt for alltid.

Med Frank Langellas og Michael Sheens strålende portretteringer, blir Frost/Nixon en fascinerende og spennende historie om sannhet, ansvarlighet, hemmeligheter og løgner.
Produktfakta
Produksjonsår 2008 Utgitt 2009
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 57 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Ron Howard
Skuespillere Frank Langella, Kevin Bacon, Matthew MacFadyen, Michael Sheen, Rebecca Hall, Sam Rockwell Bestillingsnummer 8261434
Serie Oscarnominert
Bonusmateriale
  • Slettede scener
  • Making of
  • Det virkelige intervjuet
  • Nixon-biblioteket
  • Kommentarspor med regissør Ron Howard

Andre produkter i samme serie