Gasolin' - Gasolin' (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er filmen om Gasolin' - den sanne historien om et ualminnelig sammensveiset band, som i løpet av sine ni års levetid tilbrakte nesten alle døgnets våkne timer i hverandres selskap. Konflikter og krangler var daglig kost da sangeren Kim Larsen og gitaristen Franz Beckerlee sto på hver sin musikalske planet, men konflikten gav samtidig bandet den nerven som har gjort mange av sangene deres til klassikere.

Dette er også historien om hvordan musikken ble til. For eksempel hvordan Kim Larsen kom tilbake til bandet etter å ha opplevd Steppeulvene og hatt en åpenbaring om at Gasolin' måtte legge om og synge dansk, ikke engelsk. Kort tid etter hadde bandet skapt sangen "Langebro" og resten er, som man sier, historie. En historie som kartlegges gjennom åpenhjertige intervjuer med hovedpersonene selv og de som var rundt bandet, massevis av arkivmateriale og sist, men ikke minst, gassernes' herlige musikk.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 27 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), DTS (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Anders Østergaard Skuespillere Gasolin', Kim Larsen
Bestillingsnummer NDVDS87492 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser