Gåte - I Dødens Dal (Bok+DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I desember 2005 ble Gåte oppløst. Vokalist Gunnhild Sundli var lei og ville gjøre noe annet. I mai 2009 ble hun intervjuet av Dagbladet, og uttalte spøkefullt at hun ble med på gjenforening hvis de fikk inn ti tusen underskrifter.

Som sagt, så gjort. Fansen lot ikke anledningen gå fra seg, og innen midten av august hadde gruppa "Get Gåte Back" samlet 14.242 ivrige medlemmer. Et overveldet band var dermed nødt til å holde ord, og lørdag 24. oktober var det klart for storstilt fest under studentfestivalen Uka 09 i Trondheim. Gåte samlet troppene for en aller siste konsert i Dødens Dal. Og for en magisk kveld det ble.

Fotograf Morten Granhaug fulgte bandet hele konsertdagen, og hans arbeid har nå resultert i en lekker fotobok som også inneholdet uttalelser fra gruppa selv og crewet deres. Inkludert er også en DVD med smakebiter fra konserten.

Denne utgivelsen utgis i et meget begrenset opplag som selges eksklusivt hos Platekompaniet.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format Bok+DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Skuespillere Gåte
Artist Gåte Bestillingsnummer N501000
Leverandør Universal Music

Anmeldelser