George Harrison - The Quiet One (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
DVD - The Guitar Gently Weeps
George Harrison var det yngste medlemmet The Beatles. Som en mann fylt av motsetninger ble han kjent som "The Quiet One", selv om Monty Pythons Eric Idle en gang bemerket at "George aldri stoppet å snakke". Han var den melankolske med fantastisk sans for humor, den enkle og religiøse mannen med en lidenskap for motorsport. Denne filmen utforsker hans kompleks personlighet og forteller historien om hans liv gjennom intervjuer med de som sto han nær. Gjennom sjeldne filmopptak portretteres hans unike musikalske talent, hans tid med The Beatles og hans livslange religiøse tro som ga han trøst og styrke helt frem til hans alt for tidlige død, bare 58 år gammel. (Spilletid: Ca. 75 min.)

Audio CD - In His Own Words
George Harrisons stemme. Med egne ord gir han lytteren et innblikk i sitt liv, sine tanker om fred, kjærlighet og sitt vennskap og tidvis anstrengte forhold til John Lennon, Paul McCartney og Ringo Starr. (Spilletid: Ca. 60 min.)

Sporliste

  1. 32-sider hefte

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 2 Spilletid 2 timer 15 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Skuespillere George Harrison
Artist George Harrison Bestillingsnummer WHE1121
Leverandør Gardners

Anmeldelser