Gilmore Girls: Complete Box - Sesong 1-8 (DVD)

999,00 99900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Gilmore Girls handler om Lorelai og hennes datter Rory. De har en aldersforskjell på bare 16 år, noe som gjør at de har et tett og spesielt forhold. De er bestevenninner og forteller hverandre alt. Rory begynner i første sesong på privatskolen Chilton. Hun drømmer om å starte på Harvard og har en vegg full av Harvard-effekter. Bestefaren hennes, derimot, har alltid vært Yale-patriot. I tredje sesong laget hun en for-/imot-liste (Rory har for vane å lage slike) og hun bestemte seg for at det var best at hun startet på Yale, til bestefars store glede.

Lorelai ønsker å åpne sitt eget vertshus, og etterhvert åpner hun «Dragonfly Inn» i småbyen Stars Hollow. Serien handler også om Lorelais forhold til kaféeier Luke Danes, og hennes dårlige forhold til sine overklasseforeldre.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 2017 Utgitt 2017
Format DVD Sjanger Drama, Komedie
Antall disker 44 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Alexis Bledel, Chris Eigeman, Edward Herrmann, Jared Padalecki, Keiko Agena, Kelly Bishop, Lauren Graham, Liza Weil, Matt Czuchry, Melissa McCarthy, Milo Ventimiglia, Scott Patterson, Sean Gunn, Yanic Truesdale Bestillingsnummer FP90185201