Glee - Sesong 1 Del 1 (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Enhver amerikansk high school med respekt for seg selv har en Glee Club å vise til - et musikalkor hvis fremste formål er å styrke samhold og school spirit. På McKinley High er det derimot idretten som stjeler rampelyset, og Glee-ungdommene mobbes, latterliggjøres og dynkes regelmessig med sukkerholdig drikke.

Will Schuester - lærer og selv tidligere Glee-medlem - tar affære når klubben står i fare for å nedlegges, men må raskt innse at en posisjon nederst på den sosiale rangstigen ikke gjør rekrutteringen enkel. Når han overhører Finn, skolens mest populære fotballspiller, synge i dusjen, øyner han allikevel håp. For å få innpass hos sportsidiotene må han dog over et hinder i form av den beinharde heiagjengtreneren Sue Sylvester, som på sin side er rasende over at Glee-klubben muligens kommer til å få sin del av budsjettkaka. Livet på hjemmebane er ikke stort enklere for stakkars Will, med en storforlangende kone som står i sterk kontrast til hans søte, nevrotiske kollega Emma.

Før Schuester får grep om strategien - og regien - er det bare de største nerdene som er lydhøre. Her er overambisiøse Rachel, rullestolbrukeren Arty, skaphomsen Kurt, divaen Mercedes og stammende Tina - en gjeng hvis musikalske talenter heldigvis er omtrent like store som forakten de har for omgivelsene.

Glee har blitt en kjempesuksess i USA takket være fantastiske musikknumre, en forfriskende blanding av humor og alvor og mest av alt et uimotståelig persongalleri. De fleste av skuespillerne er store talenter hentet rett fra teaterscenen, og under ledelse av regissør Ryan Murphy (Popular, Nip/Tuck) gjør de en glimrende jobb også på den lille skjermen.

Bonusmateriale

  • Welcome to McKinley!
  • Glee Music Video
  • Mercedes – “Respect”
  • Fox Movie Channel Presents Casting Session
  • Deconstructing Glee with Ryan Murphy
  • Dance Boot Camp

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 9 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Amber Riley, Chris Colfer, Cory Monteith, Dianna Agron, Jane Lynch, Jayma Mays, Jenna Ushkowitz, Jessalyn Gilsig, Kevin McHale, Lea Michele, Mark Salling, Matthew Morrison Bestillingsnummer FPHE-803091
Serie Glee Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende