Gogol Bordello - Non Stop: A Gypsy Punk Documentary (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
"Gogol Bordello is a collective, musically and politically. We create an insane party atmosphere to deliver messages of social and political commentary." - Eugene Hütz

Fra unnfangelsen av et Lower East Side-utelivsfenomen i form av The Bulgarian Bar, til utrettelig turnéliv med sigøynerpunkerne Gogol Bordello, tar frontmann Eugene Hütz oss med på en kulturell reise gjennom årene 2001-2006.

Gogol Bordellos medlemmer er alt fra 25 til 50 år gamle og kommer fra fem ulike land. I Non Stop: A Gypsy Punk Documentary deler de sine historier om immigrasjon, hvordan de ble en del av bandet og hva som skjedde da de måtte si opp jobbene sine for å legge ut på turné. Hütz, synlig stolt av sin egen bakgrunn, synger på romani og samarbeider med musikere fra romfolket (som Yuri Yunakov og Piroska Racz).

Filmen leverer et sterkt sosialt og politisk budskap mens den viser Gogol Bordello på scenen, enten det er som headlinere eller i jamsessions med blåsergruppa Fanfare Ciocarlia og Manu Chao. Med en internasjonal armé av multikulturelle fans, venner og tilhengere i ryggen lager Gogol Bordello et sabla liv hvor de enn befinner seg - med et evig mål om å fremme kreativiteten og tilintetgjøre folks passivitet.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 0 - NTSC Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 2 timer
Skuespillere Gogol Bordello Artist Gogol Bordello
Bestillingsnummer KFW40DVD Leverandør Import

Anmeldelser