Goya's Ghosts (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Milos Formans historiske drama Goyas gjenferd (Goya's Ghosts), ble filmet i Spania i 2005 og har Javier Bardem, Natalie Portman og Stellan Skarsgård i hovedollene.

Handlingen i Goyas gjenferd starter i Spania i 1792 og forteller historien om en gruppe mennesker fanget i en tid fylt av politiske omveltninger og historiske endringer, fortalt gjennom øynene til den berømte maleren Francisco Goya. Vi befinner oss i den spanske inkvisisjonens senere år og føres med i tid gjennom Napoleons invasjon av Spania til det endelige franske nederlaget og gjenreisningen av det spanske monarkiet takket være Wellingtons mektige invasjonsstyrker.

Javier Berdem spiller broder Lorenzo, en gåtefull og slu mann i inkvisisjonens innerste sirkel som involverer seg med Goyas tenåringsmuse, Ines (Natalie Portman), når hun blir urettmessig anklaget for kjetteri og sendt i fengsel. Stellan Skarsgård har rollen som Goya, den feirede kunstmaleren som er kjent både for sine fargerike malerier fra det spanske hoffet og de grimme skildringene av krigens brutalitet og livet i Spania.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 50 minutter
Aldersgrense 15 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Milos Forman
Skuespillere Javier Bardem, Natalie Portman, Randy Quaid, Stellan Skarsgård Bestillingsnummer EDV9467
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende