Inngår i kampanje

Gråtass - Gøy På Landet! (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Gustav er på sommerferie på landet med familien sin. Der blir han kjent med de morsomme bøndene på nabogården; Goggen, Grynet og Gamlefar. Men den aller beste naboen er den lille traktoren Gråtass, som blir hans nye bestevenn!

Det årlige bondemarkedet går snart av stabelen, og Gustav oppdager at den regjerende mesteren i grønnsakskonkurransen er ingen ringere enn Gamlefar! I år har Gamlefar bare én sjanse til å vinne over sin erkerival, Hildegunn. Han skal forsvare tittelen sin med en gigantisk agurk.

På gården blir det født en geitekilling som moren ikke har melk til. Gustav og Gråtass må hjelpe den til å vokse seg stor og sterk. Men da geitekillingen går amok på gården og spiser opp agurken, blir Gamlefar sint og vil selge den til Hildegunn. Gustav og Gråtass må redde geitekillingen! De melder seg på dyretalentiaden i håp om å vinne konkurransen, slik at de får beholde henne. Men vil den rampete geitekillingen klare å oppføre seg på bondemarkedet?

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2016 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Barn Antall disker 1
Spilletid 1 timer 18 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Dagny Backer Johnsen, Elias Søvold-Simonsen, Hege Schøyen, Jeppe Beck Laursen, Kari-Ann Grønsund, Stein Winge
Bestillingsnummer 7071750160132 Leverandør SWEET CHILI ENTERTAINMENT ApS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i