Inngår i

Grease 1-2 (Remastered) (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Grease:
Danny (John Travolta) og Sandy (Olivia Newton-John) møter hverandre i sommerferien og sammen opplever de den perfekte sommerromanse. Men den solfylte tiden ved stranden går så altfor fort. Høsten og skolestart nærmer seg, og snart må de forlate hverandre. Sandy skal reise tilbake til Australia sammen med sine foreldre og Danny skal tilbake til Rydell High School.
Danny ankommer Rydell High den første skoledagen iført den gamle skinnjakken og inntar straks sin posisjon som den tøffe lederen for "T-Bird" gjengen. Sandys familie drar likevel ikke tilbake til Australia. De skal bli i USA og Sandy er blitt overført til Rydell High. Her blir hun tatt hånd om av "T-Bird" gjengens kvinnelige motstykke "The Pink Ladies". Hun forteller jentene om sin sommerforelskelse med Danny Zuko og de, som kjenner ham og hans rykte godt, sørger for et overraskende møte mellom de to.

Grease 2 er oppfølgeren til musikalen Grease. Musikal-filmen handler om Stephanie og hennes vennegjeng deres siste år på Rydell High. Hun blir kjent med Michael, en kjekk og mystisk gutt som begynner på skolen, og som viser seg å være en råkjører på mortorsykkel.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 1978 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musical
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 36 minutter
Aldersgrense 11 Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Adrian Zmed, Connie Stevens, Didi Conn, Eve Arden, Jeff Conaway, John Travolta, Maxwell Caulfield, Michelle Pfeiffer, Olivia Newton-John, Sid Caesar, Stockard Channing, Tab Hunter Bestillingsnummer N059218DSP01

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i