Inngår i kampanje

Grease (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Danny (John Travolta) og Sandy (Olivia Newton-John) møter hverandre i sommerferien og sammen opplever de den perfekte sommerromanse. Men den solfylte tiden ved stranden går så altfor fort. Høsten og skolestart nærmer seg, og snart må de forlate hverandre. Sandy skal reise tilbake til Australia sammen med sine foreldre og Danny skal tilbake til Rydell High School.

Danny ankommer Rydell High den første skoledagen iført den gamle skinnjakken og inntar straks sin posisjon som den tøffe lederen for "T-Bird" gjengen. Sandys familie drar likevel ikke tilbake til Australia. De skal bli i USA og Sandy er blitt overført til Rydell High. Her blir hun tatt hånd om av "T-Bird" gjengens kvinnelige motstykke "The Pink Ladies". Hun forteller jentene om sin sommerforelskelse med Danny Zuko og de, som kjenner ham og hans rykte godt, sørger for et overraskende møte mellom de to.

Bonusmateriale

  • Intervjuer med skuespillerne og filmskaperne
  • Original kinotrailer

Produktfakta

Produksjonsår 1977 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Arabisk, Dansk, Engelsk, Finsk, Islandsk, Nederlandsk, Norsk, Svensk, Tyrkisk, Tysk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Tysk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Randal Kleiser Skuespillere Eve Arden, Frankie Avalon, Joan Blondell, John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing
Bestillingsnummer NO1103906

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i