Great Canal Journeys: Series 1-5 (UK-import) (DVD)

749,00 74900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
All the episodes from the first five series of the Channel 4 programme in which husband and wife Timothy West and Prunella Scales embark upon some of the best canal journeys Britain and Europe have to offer. Series 1 episodes are: 'The Kennet and Avon', 'The Rochdale', 'The Llangollen Canal' and 'Canal du Nivernais, France'. Series 2 episodes are: 'Oxford Canal', 'Canal du Midi, France' and 'Forth & Clyde and Union Canals'. Series 3 episodes are: 'London's Lost Route to the Sea', 'Birmingham to Braunston', 'Shannon Erne Waterway', 'The Göta Canal, Sweden', 'Stockholm and the Archipelago' and 'Stratford-upon-Avon'. Series 4 episodes are: 'Venice', 'The Netherlands', 'Leeds and Liverpool Canal', 'Bristol and The West Country', 'The Caledonian Canal' and 'The Hebrides and The Crinian Canal'. Series 5 episodes are: 'India, Kerala', 'India, 'Brahmaputra', 'The Norfolk Broads', 'Marne-Rhine Canal', 'Rio Douro, Portugal' and 'Monmouthshire and Brecon Canal'.


  • Interactive Menus


Produksjonsår 2018 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Dokumentar
Antall disker 8 Bestillingsnummer DAZD0463