Greenberg (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Den single New York-fyren Roger Greenberg (Ben Stiller), førti-og-noe, står ved et veiskille i livet når han blir bedt om å passe sin brors hus i Los Angeles. Rogers bror er den suksessfulle av de to, som også har hus, kone og barn på CV-en.

I et forsøk på å restarte sitt småtraurige liv begynner Roger letingen etter gamle kamerater, inkludert tidligere bandkompis Ivan (Rhys Ifans). Men gamle venner er ikke nødvendigvis lenger bestevenner, og Greenberg henger snart mest rundt med brorens assistent Florence (Greta Gerwig), en "kanskje blir jeg sanger"-type og en mer eller mindre fortapt sjel. Til tross for Rogers forsøk på å motstå følelsene, utvikler det seg noe mellom de to. Greenberg begynner å innse at selv kan ha funnet noe som kan gjøre ham lykkelig.

Noah Baumbach har tidligere skrevet og regissert blant annet The Squid And The Whale og Margot At The Wedding, samt vært manusforfatter på Wes Anderson-filmene Livet Under Vann Med Steve Zissou og Den Fantastiske Mikkel Rev. Med vidunderlige Greenberg har Baumbach laget et bittersøtt og intelligent drama balansert med knivskarp, mørk humor. Ben Stiller, verdenskjent for sine hovedroller i komedier som Zoolander, Tropic Thunder og Slekten Er Verst, overbeviser med sitt nyanserte portrett av misantropen Roger.

Bonusmateriale

  • A behind the scenes look at Greenberg
  • Greenberg loves Los Angeles
  • Noah Baumbach takes a novel aproach

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 47 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Noah Baumbach
Skuespillere Ben Stiller, Dave Franco, Greta Gerwig, Jennifer Jason Leigh, Juno Temple, Rhys Ifans Bestillingsnummer 8276936
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende