Grey's Anatomy - Sesong 8 (UK-import) (DVD)

169,00 16900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Det er det femte året for legene i spesialisering, og det er sterke følelser i luften på sykehuset Seattle Grace Mercy West. Meredith og Derek kjemper med å holde forholdet ved like, samtidig som de forsøker å adoptere en foreldreløs jente. Christina og Owen står overfor et valg som kan innebære slutten for ekteskapet deres. En alvorlig ulykke setter alt på spill når Meredith, Christina, Mark, Lexie, Arizona og Derek kjemper for å overleve ute i villmarken.

Denne åttende sesongen inneholder alle de 24 episodene, samt aldri tidligere vist bonusmateriell.

Grey's Anatomy er den kritikerroste og ekstremt populære legeserien skapt av Shonda Rhimes (Privat Praksis), hvor vi får et smart og vittig innblikk i livet til unge voksne som strever med å bli kirurger - og kirurger som strever med så mangt. Gripende handlingsforløp, dramatikk, spenning og romantikk blandes med et herlig soundtrack og hete stjerner, blant dem Ellen Pompeo (Old School, Catch Me If You Can), Patrick Dempsey (Valentine's Day, Can't Buy Me Love) og Sandra Oh (Sideways, Blindness).

Bonusmateriale

  • A Journey Home With Kevin McKidd
  • Deleted Scenes
  • In Stitches: Outtakes
  • Extended Episode

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger TV-serie
Antall disker 6 Spilletid 17 timer 11 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Chandra Wilson, Ellen Pompeo, James Pickens Jr., Justin Chambers, Patrick Dempsey, Sandra Oh
Bestillingsnummer BUA0187101 Serie Grey's Anatomy

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende