Gutta Boys (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Arne, Bønna, Petter og Eivind er tolv år og befinner seg i overgangen mellom barn og ungdom og vi følger gutta når de tester grensene for rett og galt, vennskap og lojalitet. Manusforfatter Axel Helstenius har tidligere skrevet manus til store norske filmer som Elling og Døden på Oslo S.

Arne er en forsiktig gutt, og er bestekompis med Bønna er klassens tøffeste og er sint på alt og alle, bortsett fra Arne. Gjennom Bønna får Arne mot til å gjøre ting han ellers ikke ville tort. Bønna har særlig lagt den autoritære gymlæreren Nils Jacob for hat. Petter og Eivind er kompiser med Arne og Bønna, men trekker seg unna når det blir for skummelt. Petter er redd for å gjøre noe ulovlig slik at han ikke kan bli politimann som faren, og Eivind har foreldre som overbeskytter ham. De fire gutta henger ofte sammen med Hilde, Mette og Faisa. Hilde og Mette er tvillinger, men veldig forskjellige. Det er mye sjalusi mellom dem, særlig når det kommer til gutter…

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 54 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Arild Andersen (Regi) Skuespillere Diverse
Bestillingsnummer BNA3019056 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i