Gutten Som Kappåt Med Trollet (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Filmene i denne DVD-utgivelsen er alle fullstendig digitalt ny- restaurerte. De er aldri tidligere vist med en slik stabilitet, skarphet og fargedybde! Hver eneste scene i filmene er manuelt tilpasset det nye bredformatet på TV, og enkelte utvalgte av dem er faktisk manuelt og artistisk utvidet for ikke å miste billedinformasjon.

Lyden har også gjennomgått en radikal forvandling. For første gang kan filmene oppleves i stereo og Dolby Digital 5.1. Fordi det kan ha historisk interesse, finnes også det originale lydsporet til filmene.

Møt igjen Askeladden, i helt ny billed- og lydkvalitet, der han lurer det godmodige trollet til å kappete.

Den standhaftige tinnsoldat er enda mer standhaftig der han drømmer om den vakre danserinnen som nå, om mulig, er enda vakrere.

I sin egen lille drømmeverden reiser den oppfinnsomme hvite gutten verden rundt i Papirdragen og hjelper andre i nød, til stor glede for dem det gjelder.

I tillegg til disse kjente og kjære titlene, inneholder denne utgaven også en ganske ukjent, men herlig 13 minutters filmhistorie kalt Klatremus i knipe basert på Thorbjørn Egners manuskript og med karakterer fra Dyrene i Hakkebakkeskogen.

Produktfakta

Produksjonsår 1967 Format DVD
Sone Sone 0 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 2 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), Mono 1.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Ivo Caprino Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 802203 Serie Norske Filmklassikere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende