Hanna (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hanna er 16 år gammel. Hun er intelligent, vitebegjærlig, vakker - og opplært til å drepe. Etter å ha gjemt seg i skogene nord for polarsirkelen det meste av sitt liv, hvor hun har blitt trent som en soldat av sin far, Erik, vender hun tilbake til sivilisasjonen. Der venter Marissa Wiegler, en hensynsløs etterretningsleder i C.I.A. som har ett mål: å utslette den helt spesielle ungjenta. Samtidig som Hanna får vite om hendelsene som gjorde henne til en drapsmaskin, må hun slåss for å overleve - og for alltid bli kvitt personen som bærer ansvaret for hvordan livet hennes har blitt.

Den brutale actionthrilleren Hanna er en europeisk-amerikansk samproduksjon regissert av Joe Wright (Om Forlatelse, Stolthet Og Fordom). Hovedrollen som Hanna spilles av Oscar-nominerte Saoirse Ronan (Om Forlatelse, Alle Mine Kjære), mens faren og C.I.A.-agenten spilles av henholdsvis Eric Bana (Troja) og Cate Blanchett (Ringenes Herre-filmene).

Bonusmateriale

  • Audio Commentary
  • Alternate Ending
  • Deleted Scenes
  • Anatomy Of A Scene

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionthriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Joe Wright Skuespillere Cate Blanchett, Eric Bana, Saoirse Ronan, Tom Hollander
Bestillingsnummer SNSD73888 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende