Inngår i kampanje
  • Mix & Match - 3 for 250,-

Hansel & Gretel - Witch Hunters (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Action- og humorfylt splattereventyr av norske Tommy Wirkola, med Jeremy Renner, Gemma Arterton, Peter Stormare og Famke Janssen på rollelista.

Det legendariske eventyret om Hans og Grete tar en mørk og uventet vending i Hansel & Gretel - Witch Hunters. 15 år har gått siden søskenparet Hansel (Renner) og Gretel (Arterton) ristet seg løs fra det dødelige grepet til en barnespisende heks. Opplevelsen endret livene deres for alltid, og har lokket fram smaken for blod. Søsknene har endt opp som heksejegere, alltid parate til å drepe hekser i skogens mørkeste kroker.

Hansel og Gretel blir tilkalt av borgermesteren i landsbyen etter at elleve barn har forsvunnet på mystisk vis. Plutselig står de ansikt til ansikt med en ondskap de ikke visste at fantes - en ondskap som kan bære på nøkkelen til deres egen fryktinngytende fortid.

Hansel & Gretel - Witch Hunters er regissert av norske Tommy Wirkola som har tatt steget til Hollywood etter filmer som Kill Buljo, Død Snø og Kurt Josef Wagle Og Legenden Om Fjordheksa. I rollene møter vi, i tillegg til de internasjonale stjernene, norske skuespillere som Ingrid Bolsø Berdal, Christian Rubeck, Bjørn Sundquist, Stig Frode Henriksen og Jeppe B. Laursen.

Bonusmateriale

  • The World Of Hansel And Gretel

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Tommy Wirkola Skuespillere Bjørn Sundquist, Famke Janssen, Gemma Arterton, Ingrid Bolsø Berdal, Jeremy Renner, Joanna Kulig, Peter Stormare, Pihla Viitala
Bestillingsnummer 804062

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i