Harlequin Collection 1 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tre lidenskapelige filmer basert på de best selgende forfatterne Debbie Macombers og Evelyn Crowes romantiske suksessromaner

Evige bånd
Fremgangsrike Hallie har alt – makt, rikdom, status – men hun savner mannen i sitt liv. Sammen med venninnen Donnelee begir hun seg ut i natten for å lete etter den rette. Nye elskere kommer og går uten at Hallie forstår at den store kjærligheten finnes nærmere enn hun tror – på den andre siden av gaten!

Risikofylt lek
Privatdetektiven Max Warner etterforsker forsvinningen av den unge arvtageren Sandra Applewhite. Han er overbevist om at hun er myrdet av sin forlovede – men uten en kropp kan han ikke bevise noe. Så ser han en plakat med en fotomodell som er en identisk kopi av Sandra. En etter en faller bitene i puslespillet på plass og Max innser at mye mer enn en arv står på spill.

Kærlighetens druer
Denny Montana ser aldri på Claire. Hun har jobbet for Denny i fire år og har blitt avstandsforelsket. Når Dennys bror Regan kommer tilbake for å overvåke salget av familiens vingård, inngår Claire og Regan en pakt om å gjøre Denny sjalu. De vil også lokke ham bort fra sin nåværende venninne og hennes dårlige innflytelse. Det Clair og Regan ikke tok med i betraktningen er hvor vanskelig det kan være å kontrollere sine egne følelser.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Romantisk
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 28 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Skuespillere Diverse
Bestillingsnummer N7087 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende