Harry & Charles (Blu-ray + DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dramaserien Harry og Charles er historien om et land som valgte seg en konge. Og om en prins og en prinsesse som fikk livene sine endret for alltid. Det er en fortelling om 1905 og starten på det moderne norske monarkiet - og ikke minst er det en fortelling om ambisjoner og kjærlighet.

Året er 1905. Norge går ut av unionen med Sverige, og alt settes inn for å skaffe Norge et kongepar. Statsminister Michelsen og hans tilhengere ønsket seg prins Carl av Danmark. Han er gift med britiske kong Edward VIIs datter, Maud. De har en sønn og dermed er arverekken allerede sikret. Maud og Carl, "Harry" og "Charles", lever et rolig og relativt udramatisk liv nær det danske hoff, med sin sønn Alexander og hoffdamen, Tulle. Tulle er en ungdomsvenninne av Carl og de står hverandre meget nær. Så nær at Maud har et ambivalent forhold til henne. Da utsendingen fra Norge, baron Fritz Wedel Jarlsberg, banker på døren, forandres livene til den vesle familien radikalt.

Harry & Charles er en fiktiv historie om et personlig drama, satt innenfor historiske rammer

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Marit Moum Aune Skuespillere Anders Berthelsen, Hallvard Holmen, Jakob Cedergren, Kai Remlov, Laura Bro, Maria Bonnevie, Randolf Walderhaug, Ulrikke Døvigen
Bestillingsnummer BNY6015856 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende