Hasse & Tage - Volum 2 (DVD)

189,00 18900 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Egget Er Løst / Ägget Är Löst (1975):

Faren produserer unyttige plastting av tonnvis med egg. Moren er ulykkelig, sønnen er udugelig.Sønnen skyter faren og går til sengs med sin mor. Faren dør ikke og hiver sønnen i et tjern hvor han overvintrer og gjenfødes.

 

Slipp Fangene Fri - Det Er Vår! / Släpp Fångarne Loss Det Är Vår! (1975):

En håndfull fanger i sebradrakter bebor et fengsel sammen med sine sortkledde fangevoktere. Utenfor står et par gode sjeler som synger, spiller og baker kaker, og som mener at ingen burde sitte i fengsel nå som det er vår.

 

Karl-Bertil Jonssons Jul - Sagan Om Karl-Bertil Jonssons Julafton (1975):

Svensk animert kortfilm regissert av Per Åhlin, basert på en julerelatert fortelling skrevet av Tage Danielsson fra 1964. Filmen er senere tradisjonelt blitt vist på TV på julaften i Sverige.

 

Picassos Eventyr / PIcassos Äventyr (1978):

Med utgangspunkt i Picassos liv har Hasse & Tage begått en biografi som snur opp ned på alle vante perspektiver. Det er beretningen om et liv som dekker det meste av vårt århundre og som raljerer over en rekke myter, f.eks Hemingway, Albert Schweitzer, internasjonal kunsthandel, Winston Churchill, USA og den elektriske stol. Picasso i Picassos eventyr er halvt klovn, halvt trollmann. Et geni i altfor store shorts som rusler rundt og lager kunst på de mest forunderlige måter. Picassos eventyr er med andre ord en ytterst løgnaktig biografi. Filmen er et særegent og, for all del, nytt bekjentskap med Picasso, her i Gösta Ekmans skikkelse.

 

Sopor (1981):

Hasse Alfredsons samfunnssatiriske film, om barn som er overflødige i det svenske samfunnet, og som i protest okkuperer slottet.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 1975 Utgitt 2011
Format DVD Sjanger Komedie
Antall disker 5 Spilletid 7 timer
Undertekster Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk)
Regissør Tage Danielsson Skuespillere Allan Edwall, Birgitta Andersson, Ernst-Hugo Järegård, Georg Årlin, Grynet Molvig, Gösta Ekman, Hans Alfredson, Hasse & Tage, Magnus Härenstam, Max Von Sydow, Rolv Wesenlund
Bestillingsnummer 533956

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i