Hawaii, Oslo (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fem sterke historier om kjærlighet flettes inn i hverandre og ender i samme gatekryss på Grünerløkka på årets varmeste dag. En døende mann ligger på asfalten, men de som står rundt ham er mer levende enn noen gang.

I elleve år har Leon drømt om å fylle 25. Fjorten år gammel inngikk han og Åsa en pakt om at de skulle møtes denne dagen for å bli sammen igjen. For alltid. Nå er han redd for at hun ikke skal komme, men kanskje enda mer redd for at hun faktisk kommer. Og når verden virker vanskelig, flykter Leon fra virkeligheten ved å løpe.

Den sanndrømte pleieren Vidar flykter fra drømmene sine ved å holde seg våken. Han er nattevakt på institusjonen der Leon bor, og har drømt at Leon og Åsa aldri møtes.

Menneskene i Hawaii, Oslo krysser hverandre og møter hverandre – som gatene i en by. Alle flykter fra noe, leter etter noe eller drømmer om noe annet dette skjebnesvangre døgnet.

Bonusmateriale

  • Kinotrailer
  • Musikkvideoer
  • Slettede scener
  • Intervjuer
  • Bildegalleri

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer
Aldersgrense 11 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Erik Poppe
Skuespillere Aksel Hennie, Benjamin Røsler, Evy Kasseth Røsten, Jan Gunnar Røise, Morten Faldaas, Petronella Barker, Stig Henrik Hoff, Trond Espen Seim Bestillingsnummer NOS61276
Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i