H.C. Andersens Eventyr - Boks 2 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
NATTERGALEN: Det var engang en nattergal som sang så vakkert at selv keiseren av Kina måtte felle en tåre. Men snart ville han savne nattergalen så forferdelig!

FÄSTMAN OCH FÄSTMÖ: Snurrebassen elsket ballen av hele sitt hjerte. Også selv om ballen visstnok var forlovet med svalen i treet.

DEN GAMLE GATELYKTEN: Da den gamle gatelykten skulle pensjoneres fikk den en flott avskjedsgave av vennene sine, vinden, skyen og stjernene.

FYRTØYET: Det var engang en soldat som vendte hjem fra krigen. På veien møtte han en heks som tilbød ham alle rikdommer i verden hvis han ville hente et fyrtøy, bevoktet av tre enorme hunder med kjempestore øyne!

GULLSKATT: Trommeslagerens kone hadde alltid ønsket seg et barn, og da lille Peter ble født ble han alt for henne.

TINNSOLDATEN: Det var engang en tinnsoldat med kun ett ben, men et stort hjerte. En dag fikk tinnsoldaten øye på den vakre danserinnen, og bega seg ut på en farefull ferd!

TORDIVELEN: Det fantes ingenting da Sven skulle arve farens formue. Ikke annet enn en tom og tilsynelatende ubrukelig koffert..

GRISEPASSEREN: Det var engang en ung prins som kledde seg ut som grisepasser for å få den vakre prinsessen til å elske ham som den han virkelig var...

LOPPEN OG PROFESSOREN: Professoren ville så gjerne være luftkaptein. Sammen med sin dresserte loppe gjorde han alt han kunne for å samle nok penger til å bygge en ballong.

DET FAR GJØR ER ALLTID RETT: Johan solgte familiens fine hest for en sekk råtne epler, men allikevel ble han ikke skjelt ut da han kom hjem til mor Gerda.

KLOSS-HANS: Det var engang en prinsesse som tok imot beilere fra nær og fjern. Også Klods-Hans, som hadde tatt med seg ei død kråke og ei tresko full av søle!

LYKKENS KALOSSJER: En liten fe fant opp et par støvler som kunne sende den som hadde dem på til den tiden man syntes var mest spennende!

SNØDRONNINGEN: Det var engang to barn, Gerda og Kay, som var de beste venner i hele den vide verden. En dag forsvant Kay plutselig og var borte hele vinteren. Da bestemte Gerda seg for å dra ut på en lang og farefull ferd helt til Snedronningens slott, for å få sin kjære venn tilbake...

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Finsk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 2036931 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende