Heather Myles - Live@Newland, NL (DVD)

Heather Myles - Live@Newland, NL (DVD)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Heather Myles performs live with The Cadillac Cowboys in this concert. Tracks include 'You've Taken Me Places', 'Nashville's Gone Hollywood', 'Salty Dog', 'One Man Woman Again', 'Rock At The End Of My Rainbow', 'Broken Heart For Sale', 'Rum And Rodeo', and many more.


  1. You've Taken Me Places
  2. Nashville's Gone Hollywood
  3. Who Did You Call Darlin'
  4. Salty Dog
  5. One Man Woman Again
  6. Big Cars
  7. Playin' Every Honky Tonk in Town
  8. Help Me Make It Through the Night
  9. Orange Blossom Special
  10. Rock at the End of My Rainbow
  11. No One Will Ever Know
  12. True Love
  13. Sweet Talk and Good Lies
  14. Brain Cloudy Blues
  15. Little Chapel
  16. Broken Heart for Sale
  17. Love Me a Little Bit Longer
  18. Together Again
  19. Mr. Lonesome
  20. Rum and Rodeo
  21. Cadillac Cowboy


Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 0 - NTSC Sjanger Musikk
Antall disker 1 Skuespillere Heather Myles
Artist Heather Myles Bestillingsnummer CONI1036DVD
Leverandør Import