Hellnight (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Marti (Linda Blair) og hennes tre kompiser har akkurat begynt på college. For å bli medlemmer i studentforeningen må de gjennomgå en prøve: å tilbringe natten innelåst på det beryktede kråkeslottet Garth Manor. Sagnet sier at familiefaren Raymond Garth myrdet hele sin familie der, på nøyaktig samme dag for tolv år siden. Men det er ikke hele historien. Det sies også at et av Garths alvorlig vanskapte barn skal ha lykkes i å flykte ned i slottets tunnelsystem og lever der fremdeles. Men ingen av ungdommene lar seg skremme. De godtar utfordringen og nå venter en hel natts party som skal pågå til solen står opp. Men etterhvert som timene forsvinner, begynner også ungdommene å gjøre det! Innelåste og isolerte er det nå bare en ting å gjøre – be til Gud at morgengryet kommer, før morderen gjør det!

Linda Blair ble et kultikon med sin rolle i Eksorsisten som hun ble Oscarnominert for, kun fjorten år gammel. Hellnight er produsert av Irwin Yablans, samme mann som ga verden den banebrytende skrekkfilmen Halloween. Bak kamera finner vi den svenske cinemografen Mac Ahlberg, som blant annet har filmet Beverly Hills Cop III.

Produktfakta

Produksjonsår 1981 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Tom Desimone Skuespillere Linda Blair, Vincent Van Patten
Bestillingsnummer DVD-265 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser