Hells Angels On Wheels (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
1960-tallet. I en tid med dop- og bensintanket opprør kommer de brølende med sine tusenkubikkere gjennom gatene. De er englene fra helvete - Hells Angels! Hele San Fransisco lever i skrekk for dem, men det finnes de som lokkes av gjengens fellesskap. Som Poet - en ung mann med drømmer om frihet, langt bortenfor det nedverdigende livet på bensinstasjonen. Når så gjengens leder, Buddy, tilbyr ham en plass i Englenes himmelrike, åpner det seg en verden av sex, vold og dop. Poet lar seg rive med av den rebellske livsstilen. Men snart merker han at alle englene lever som slaver i Buddys helvete - inklusive ham selv. Men ikke lenge til, for Poet liker ikke å bli hundset. Ikke av noen...

Hells Angels On Wheels er basert på virkelige begivenheter om livet i den beryktede MC-klubben Hells Angels. Klubbens legendariske leder Sonny Barger var med som rådgiver og regissør er Richard Rush som ble Oscarnominert for Stuntmannen. I Norge slaktet sensuren filmen med 2 1/2 minutt, men nå slippes den løs i originalversjonen.

Produktfakta

Produksjonsår 1967 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Richard Rush Skuespillere Adam Rourke, Jack Nicholson, Jana Taylor, Richard Anders, Sabrina Scharf
Bestillingsnummer DVD-234 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende