The Secret In Their Eyes (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Benjamín Espósito har nettopp pensjonert seg etter et helt liv i rettsvesenet, og har planer om å skrive en roman. Han trenger ikke å finne på noen historie. Det er ikke nødvendig. Han kan bruke sin egen fortid som tjenestemann til å fortelle en sann, rørende og tragisk historie som han selv var direkte involvert i.

I 1974 ble Espósitos kontor satt til å etterforske voldtekten og drapet på en vakker ung kvinne. 30 år senere er saken fortsatt etset fast i hans hukommelse, og han bestemmer seg for å gjenoppleve historien. Men disse minnene, når de først repeteres i det uendelige, vil både forandre synet på fortiden og omskrive framtiden. Men det er ikke bare den unge Espósito fra 1974 som virvles inn i begivenhetenes storm. Denne stormen sluker også dagens Espósito, den gamle forfatter in spe, og fører ham på ville veier. Espósito innser etter hvert at det er for sent å stanse jakten på morderen. Å fortelle en historie fra fortiden er ikke lenger bare tidtrøyte for å fylle ledige timer.

Den psykologiske kriminalthrilleren Hemmeligheten I Deres Øyne, regissert av argentinske Juan José Campanella, mottok Oscar for beste utenlandske film i 2009.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 4 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Spansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Juan José Campanella Skuespillere Javier Godino, Pablo Rago, Richardo Darin, Soledad Villamil
Bestillingsnummer SMDVDS000032 Serie 2000-tallets 100 beste filmer
Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i