Herbie - The Complete Collection (UK-import) (DVD)

111,75 11175 Veil. pris 149,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Hurra for Herbie (Herbie the Love Bug) (1968)
Han er den filmstjernen som gir deg flest latterkuler pr. mil! Han er Herbie - den elskede lille bobla med sin helt egen personlighet. Dean Jones, Michelle Lee og Buddy Hackett slår seg sammen med Herbie i denne komedieklassikeren. Jones spiller den uheldige racerbilsjåføren Jim Douglas, som motvillig havner bak rattet på den lille bobla. Douglas innbiller seg at hans plutselige fremgang på banen skyldes at han er en så dyktig sjåfør, men innser snart hva den lille bobla er verdt når en ond motstander prøver å stjele den. Men det er Herbie som stjeler hjertet ditt i denne ville berg-og-dal-banen av en film!

Full speed igjen, Herbie! (Herbie Rides Again) (1974)
Herbie er tilbake på høygir - klar til å kjøre i gang enda en vill eventyrkomedie! Denne gangen er det den prisbelønnede stjernen Helen Hayes som er Herbies eier. Ken Berry og Stefanie Powers står ved hennes side når hun prøver å forhindre at den den gjerrige, men elskverdige eiendomspampen Keenan Wynn skal rive hennes elskede hjem – en gammel viktoriansk brannstasjon. Herbie og vennene hans setter inn høygiret og speeder opp! Spenn sikkerhetsbeltene og gjør deg klar for mer Herbie-action!

Herbie drar til Monte Carlo (Herbie Goes to Monte Carlo) (1977)
Herbie, den berømte bobla med eget liv tar oss med ut i verden - denne gang til Monte Carlo. Herbie stiller opp i Monte Carlo-rallyet og blir hodestups forelsket når han møter en skinnende blank, sporty liten Lancia! Men det er flere som kjemper om Herbies oppmerksomhet - en gjeng med juveltyver har nemlig gjemt en stjålet edelsten i Herbies bensintank. Dermed starter en vill biljakt gjennom den franske landsbygda - slik som bare Herbie kan få det til!

Herbie gir seg aldri (Herbie Goes Bananas) (1980)
Favorittbobla, vår alles elskede Herbie er på plass i Sentral-Amerika og viser sin helt spesielle motorikk og høyoktan-humor i denne actionfylte komedien. Det hele starter når Herbie og hans to nye eiere setter full fart mot Rio de Janeiro for å stille til start i Brasils Grand Prix. På veien hit blir de svindlet av en smuglerliga, trakassert av en lommetyv og overfalt av en rasnde tiur. Latteren sitter mer enn løst i denne ville actionkomedien fra Disney!

Herbie - Full tank (Herbie - Fully Loaded) (2005)
Den sjarmerende folkevognbobla Herbie, er tilbake i sitt livs form i Disneys nye, fartsfylte actionkomedie! Lindsey Lohan (Freaky Friday) spiller Maggie Peyton, jenta som redder Herbie fra skraphaugen, renoverer favorittbobla vår og tar ham med ut på veien igjen – og siden til racerbanene og strake veien inn i rekordbøkene! Filmen er regissert av Angela Robinson, og har også Matt Dillon og Michael Keaton på rollelisten.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Familiefilm
Antall disker 5 Spilletid 7 timer 52 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Diverse
Bestillingsnummer BUA0100801 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i