High Road To China (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Året er 1920. Rett etter første verdenskrigs slutt. Hun er en liten og bortskjemt sosietetskvinne. Uansvarlig, uanstendig - og ufordragelig! Han er en sliten og utskjemt forhenværende stridsflyger. Ubarbert, unykter - og ufordragelig! Fra første sekund hater de hverandre. Men han trenger et oppdrag. Og hun har et! Hennes steinrike far har forsvunnet i det fjerne Østen og må finnes innen tolv dager. Ellers tilfaller hele formuen farens kompanjong; en morderisk mann som vil gå over lik (med piggsko) for å stoppe dem. Jakten på den forsvunne faren går via seks land og to kontinenter og byr på gnistrende luftkriger i et herlig eventyr av et slag som så alt for sjelden lages nå for tiden.

Tom Selleck ble først tilbudt rollen som Indiana Jones, men var tvunget til å takke nei. Han hadde allerede undertegnet for ”Magnum P.I.”. Dette er hans revansje og beviset på at han også ville ha lykkes som Steven Spielbergs helt. High Road to China ble en stor suksess på kino.

Produktfakta

Produksjonsår 1983 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Brian G. Hutton Skuespillere Bess Armstrong, Jack Weston, Tom Selleck, Wilford Brimley
Bestillingsnummer DVD-199 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende