Himmelblå - Den Komplette Serien (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I et lite øysamfunn på på Helgelandskysten kjemper beboerne en desperat kamp for å holde sitt lille samfunn i live. De eldre dør og ingen unge kommer til. I et desperat forsøk på å redde skolen på øya, setter de inn en annonse i VG: Flytt til Ylvingen. Vi garanterer husly og en spennende jobb i turistindustrien på verdens vakreste øy. En bare delvis sann påstand, men i krig og kjærlighet er alt lov.

I Oslo kjemper den slitne alenemoren Marit med å få endene til å møtes. Hun har to like slitne barn, Robin og Iris, en håpløs jobb og ikke engang nok penger til å leve det livet hun hater. Annonsen i VG er som sendt fra himmelen. Det eneste problemet er at Marit ikke kan tilby den perfekte kjernefamilien de søker etter. For å pynte på situasjonen, overtaler hun bestevennen Kim til å være med som ektemann. Før de vet ordet av det er Marit, Kim, Robin og Iris bosatt tusen kilometer fra storbyen med en gammel nedslitt fiskarheim som bosted og arbeidsplass…

Himmelblå ble med rette markedsført som «verdens vakreste TV-serie» av NRK. Under Gullruten 2009 vant den prisen for beste dramaserie, og Lena Kristin Ellingsen ble kåret til beste skuespiller.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 6 Spilletid 20 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Edward Schultheiss, Elvira Haaland, Hallvard Holmen, Ingrid Vollan, Ketil Høegh, Kyrre Hellum, Lena Kristin Ellingsen, Line Verndal, Sebastian Warholm, Terje Skonseng Naudeer Bestillingsnummer BNG3090956
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende