Inngår i

Himmelblå - Sesong 1 (DVD)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Himmelblå - Sesong 2 finner du her! 

Himmelblå - Sesong 3 finner du her!

NRK Dramas Himmelblå er en varm og morsom serie om gammeldagse verdier som familie og vennskap, om brennende hjerter og om deilige kultursjokk.

På den lille øya Ylvingen på Helgelandskysten kjemper beboerne en desperat kamp for å holde sitt lille samfunn i live. De eldre dør og ingen unge kommer til. Når kommunen på toppen av alt vil legge ned skolen (tre elever blir i færreste laget) maner butikkeieren Brynjar befolkningen til kamp. De setter en annonse inn i VG og arrangerer familie-audition: Flytt til Ylvingen. Vi garanterer husly og en spennende jobb i turistindustrien på verdens vakreste øy. En bare delvis sann påstand, men skitt au, i krig og kjærlighet er alt lov. 

I Oslo kjemper den slitne alenemoren Marit med å få endene til å møtes. Hun har to like slitne barn, Robin og Iris, en håpløs jobb som kokk med en uspiselig sjef, og ikke engang nok penger til å leve det livet hun hater. 

Annonsen i VG er som sendt fra himmelen – det eneste problemet er at Marit ikke kan tilby den perfekte, harmoniske kjernefamilien som Brynjar og de andre på øya leter etter. For å pynte på situasjonen, overtaler hun bestevennen Kim til å være med som ektemann. Kim har ingen ting i mot slike arrangerte ekteskap. Han flytter gjerne til verdens ende for å komme nærmere den kvinnen han elsker (men det har han ikke helt fått seg til å fortelle Marit ennå).

Himmelblå ble med rette markedsført som «verdens vakreste TV-serie» av NRK. Under Gullruten 2009 vant den prisen for beste dramaserie, og Lena Kristin Ellingsen ble kåret til beste skuespiller.

Produktfakta
Produksjonsår 2008 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 2
Spilletid 6 timer Aldersgrense Ingen
Undertekster Norsk Skuespillere Edward Schultheiss, Elvira Haaland, Hallvard Holmen, Ketil Høegh, Lena Kristin Ellingsen, Line Verndal, Terje Skonseng Naudeer
Bestillingsnummer BNA3078056 Serie NRK

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i