Inngår i

Himmelblå - Sesong 1-3: Den Komplette Serien (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

På Ylvingen, et lite øysamfunn på Helgelandskysten, kjemper beboerne en kamp for å holde sitt lille samfunn i live. De eldre dør og ingen unge kommer til. I et desperat forsøk på å redde skolen på øya, annonserer de etter en barnefamilie i VG, og frister til gjengjeld med jobb i den lokale ”turistindustrien”. I Oslo strever den slitne alenemoren Marit med å få endene til å møtes. Annonsen i VG er som sendt fra himmelen. Det eneste problemet er at Marit ikke kan tilby den perfekte kjernefamilien. For å pynte på situa-sjonen,  overtaler hun bestevennen Kim til å være med som ektemann. Før de vet ordet av det er Marit, Kim, Robin og Iris bosatt i en gammel nedslitt fiskarheim, omgitt av en gjeng fargerike og nysgjerrige naboer. 

Himmelblå er en serie om å våge å følge dine drømmer, uansett hvor de tar deg - selv om det er til en øy langt nord i Norge. Her får du alle tre sesongene samlet i en boks!

NRK Drama-produksjonen Himmelblå, som for første gang ble vist høsten 2008, er basert på BBC-serien Two Thousand Acres Of Sky.

OBS: Vi i Platekompaniet jobber kontinuerlig med å få gjort en rekke kjente og kjære, norske film- og TV-klassikere tilgjengelige på DVD. Dersom du melder deg opp for å overvåke varen, vil du både bidra til å øke sjansen for at vi får produsert opp tittelen, samt at du får beskjed straks produktet eventuelt blir tilgjengelig for salg!

Produktfakta
Produksjonsår 2010 Utgitt 2021
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 6
Spilletid 19 timer 20 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Skuespillere Edward Schultheiss, Elvira Haaland, Hallvard Holmen, Ketil Høegh, Lena Kristin Ellingsen, Line Verndal, Sebastian Warholm, Terje Skonseng Naudeer
Bestillingsnummer BNA3088756 Serie NRK